Arş. Gör. Muratcan Keskiner’in Kitap Bölümü ile Katkıda Bulunduğu “Metaverse, Dijital Oyun Psikolojisi” İsimli Kitap Çıktı

Editörlüğünü Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve Doç. Dr. Aylin Tutgun Ünal’ın yaptığı, T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Arş. Gör. Muratcan Keskiner’in “Çok Oyunculu Oyunlar Tek Oyunculu Oyunlara Karşı: Oyun Seçimlerinde Psikolojinin Etkisi” isimli kitap bölümü ile katkıda bulunduğu “Metaverse, Dijital Oyun Psikolojisi” kitabı, Der Yayınları tarafından çıkarıldı.

Arş. Gör. Muratcan Keskiner’in Kitap Bölümü Yayınlandı

Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Muratcan Keskiner’in “Influencer’ların Üzerimizdeki Etkisi” başlıklı kitap bölümü, editörlüğünü Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve Dr. Öğr. Üyesi Aylin Tutgun Ünal’ın yaptığı, Der Yayınları tarafından yayınlanan “Sosyal Medya Psikolojisi” isimli kitapta yer aldı.

Arş. Gör. Muratcan Keskiner

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Hakkında Duyuru

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığının 04.09.2020 tarihli “Yükseköğretim Kurumlarımızdaki 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının güz döneminde örgün eğitimlerde derslerin mümkün olduğunca uzaktan ve dijital öğretim yöntemleriyle yapılmasına” ilişkin yazısı ile YÖK tarafından hazırlanan “Küresel Salgında Yeni Normalleşme Süreci Rehberi”nde yer alan ilkeleri de göz önünde bulundurarak toplanan T.C.

“COVID-19 Döneminde Kaygılarla Başa Çıkma”

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Öğrenci Yaşam Kariyer ve Mezun Danışma Birimi (Kültür Noktası) ile Psikoloji Bölümü iş birliğinde, 16 Nisan Perşembe günü “COVID-19 Döneminde Kaygılarla Başa Çıkma” başlıklı bir webinar düzenlendi.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Psikoloji Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Önder Kavakçı, salgın döneminde yaşadığımız kaygı-korkuların nasıl ne zaman ortaya çıktığını, bu kaygılar karşısında yaşadığımız zorlukları ve bu zorluklarla başa çıkma tekniklerini aktardı.

Dr. Öğr. Üyesi Derya Deniz İstanbul Üniversitesi Havacılık Psikolojisi Araştırmaları Enstitüsü’nde Görevlendirildi

Psikoloji Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Derya Deniz, İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü’nün talebi üzerine üniversite yönetimimiz tarafından İstanbul Üniversitesi Havacılık Psikolojisi Araştırmaları Enstitüsü’nde yürütülen çalışmalara katılmak üzere görevlendirildi.

“Kütleçekim Dalgaları ve LIGO Deneyi” Semineri

2017 Nobel Fizik Ödülü, Kütle Çekim Dalgalarını ilk defa ispatlayan LIGO deneyine verildi. İlk kez 2015’te iki nötron yıldızının birleşmesinden meydana gelen KÇ dalgalarını saptayan LIGO keşiflerine devam ederek dört tane daha karadeliğin birleşmesini gözledi. Fizik Bölümü Yüksek Lisans öğrencimiz Ahmet Karadağ tarafından verilecek “Kütleçekim Dalgaları ve LIGO Deneyi” başlıklı seminer, 24 Mayıs 2019 Cuma saat 13.00’te 3. kat Erdal İnönü Seminer Salonu’nda gerçekleştirilecek.