İKU Psikoloji Çalıştayı 2015

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü, İKÜ Psikoloji Çalıştayı–II”yi düzenledi.

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü, 8 Nisan 2015 tarihinde Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde “İKÜ Psikoloji Çalıştayı II”yi düzenledi.

“Teknolojinin Yaşamımızdaki Yeri Çocuklar Ve Gençler Üzerindeki Yansımaları” ana başlığında yapılan çalıştayın moderatörlüğünü Prof. Dr. Yankı Yazgan üstlendi.

Günümüzde teknoloji kullanımının sağladığı yararların ve güçlüklerin eş zamanlı olarak tartışıldığı çalıştaya, eğitim sektöründeki temsilciler, psikologlar, rehberlik ve psikolojik danışmanlık alanında çalışan uzmanlar, çocuk ve ergen ruh sağlığı alanında görev yapan uzmanlar katılım gösterdi.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 05/22/2018 - 13:40